Farmasi Shield Man Borotvahab - 200 ml

Farmasi  Shield Man Borotvahab - 200 ml
Farmasi  Shield Man Borotvahab - 200 ml
Farmasi  Shield Man Borotvahab - 200 ml
Farmasi  Shield Man Borotvahab - 200 ml

A Farmasi termékek 2023. május 1-től nem kaphatóak Magyarországon, így én is befejezetem a Farmasi tanácsadónői munkámat.

Nem rendelhető
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek


Farmasi Shield Man Borotvahab termékleírás


A borotvagél egy friss gél, amely extra gyengéd, sűrű és krémes habbá alakul át, ezzel biztosítva a kényelmes és precíz borotválkozást. Az allantoinnal és aloe verával dúsított formula elősegíti a borotvapenge könyebb csúszását, miközben véd a kisebb sérülésektől és bőrirritációtól. Minden bőrtípusra alkalmas.


Farmasi Shield Man Borotvahab összetétel


Water/Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Stearic Acid, Glyceryl Oleate, Isopentane, Hydroxyethylcellulose, PEG-23M, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Isobutane, PEG-90M, Sorbitol, Fragrance/Parfum, Glycerin, Limonene, FD&C Blue No. 1/CI 42090., D&C Yellow No. 10/CI 5.


Farmasi Shield Man Borotvahab használat


A borotvagélt vigye fel a nedves bőrre és masszírozza be. Borotválkozás után öblítse le.


FIGYELMEZTETÉS: A flakon belsejében túlnyomás uralkodik. Védje napfénytől és ne tegye ki 50 ° C-ot meghaladó hőmérsékletnek. Ne égesse el és ne sértse meg a használt csomagolást. Ne használja nyílt láng vagy forró anyag közelében. Gyújtóforrástól távol tartandó – Tilos a dohányzás. Gyermekektől elzárva tartandó. A tartalom 8% -a tűzveszélyes.


Adatok
Cikkszám
1119081
Vélemények
Webáruház készítés