Dr. C. Tuna Tápláló olaj hajra feketekömény olajjal

Dr. C. Tuna Tápláló olaj hajra feketekömény olajjal

A Farmasi termékek 2023. május 1-től nem kaphatóak Magyarországon, így én is befejezetem a Farmasi tanácsadónői munkámat.

Nem rendelhető
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Farmasi feketeköményes hajolaj


Az Új Koncentrált Összetétel %-Os Természetes Feketekömény Olajat Tartalmaz. Tápláló Tulajdonsága Az Édes Mandulaolaj, Napraforgóolaj És E-Vitamin Kivonatoknak Köszönhető. Ez A Csodálatos Olaj Természetes És Egészséges Hajszerkezetet, Valamint Ragyogást Biztosít A Hajnak. A Haj Felületén Védőréteget Képez, Hidratálja És Selymes Bársonyosságot Kölcsönöz Neki.



Farmasi feketeköménymag hajolaj használat



Vigye Fel Az Olajat Hajmosás Előtt A Fejbőrtől A Hajvégekig. Masszírozza Körkörös Mozdulatokkal Ujjbegyei Segítségével A Fejbőrbe, Hagyha Hatni 30 Percig, Majd Mossa Le Az Olajat Samponnal Ugyanebből A Termékcsaládból. A Teljes És Még Hatékonyabb Eredményért Használja A Maszkot Ugyanebből A Termékcsaládból. Az Olajat Használja Heti 2 Alkalommal.



Farmasi feketeköményes hajolaj összetétel



Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Isopropyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sun Flower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Laureth-7 Citrate, Tocopheryl Acetate (Vitamin E).
Adatok
Cikkszám
1104169
Vélemények
Webáruház készítés