Farmasi CC krém, medium

Farmasi CC krém, medium
Farmasi CC krém, medium
Farmasi CC krém, medium
Farmasi CC krém, medium
Farmasi CC krém, medium
Farmasi CC krém, medium

A Farmasi termékek 2023. május 1-től nem kaphatóak Magyarországon, így én is befejezetem a Farmasi tanácsadónői munkámat.

Nem rendelhető
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Farmasi CC krém Termékleírás


Ultrakönnyű Összetétele Több Előnnyel Szolgál A Bőr Számára: Eltakarja A Hibákat A Pórusok Eltömítése Nélkül. A Makadámijai Olaj Hidratálja Az Arcbőrt Egész Napon Át. B3 Vitamin Természetes Fényt Ad Az Arcnak. A Zabkivonat Táplál És Megújítja A Bőrt. A -S Fényvédő Krém Véd A Káros Napsugarak Ellen. Bársonyos Protein Segít Lágyítani És Egyesíteni Az Arctónusokat. A Kollagén És Argán Olaj Csökkenti A Finom Vonalak, Ráncok Kialakulását És Az Öregedés Lelassítását.

Farmasi CC krém Használata


Vigye Fel A Krémet A Tiszta Arcbőrre És Gyengéden Masszírozza Be Körkörös Mozdulatokkal.

Farmasi CC krém Összetétel


Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Peg-10 Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Dimethiconol, Alcohol Denat., Trimethylsiloxysilicate, Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Mica, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Chloride, Bht, Fragrance (Parfum). [+/- May Contain: Ci 891 (Titanium Dioxide), Ci 1, Ci 2, Ci 9 (Iron Oxides)]
Adatok
Cikkszám
1104173
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2020.02.17 21:42
 - Emőke
Hétköznapokra alapozó helyett használom. Könnyű felvinni, nem lesz tőle zsíros a bőröm, természetes ragyogást és egyenletes bőrt biztosít.
Webáruház készítés