Elixir arcra rózsaolajjal

Elixir arcra rózsaolajjal
Elixir arcra rózsaolajjal
Elixir arcra rózsaolajjal
Elixir arcra rózsaolajjal
Elixir arcra rózsaolajjal
Elixir arcra rózsaolajjal

A Farmasi termékek 2023. május 1-től nem kaphatóak Magyarországon, így én is befejezetem a Farmasi tanácsadónői munkámat.

Nem rendelhető
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Rózsaolaj termékleírás



Rózsaolaj használata


A rózsavizes arctisztító zselé használata után alkalmazd a rózsavizet , majd ezt követően csepegtess a rózsaolaj elixír homlokra, arcra, állra, nyakra, dekoltázsra és körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe.


Rózsaolaj összetétel


Caprylic/Capric Triglyceride, Olive Oil/Olea Europaea Fruit Oil, Calendula Oil/Calendula Officinalis Flower Oil, Apricot Kernel Oil/Prunus Armeniaca Kernel Oil, Sweet Almond Oil/Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Pistacia Vera Seed Oil, Hypericum Oil/Hypericum Perforatum Oil, Jojoba Seed Oil/Simmondsia Chinensis Seed Oil, Rose Oil/Rosa Damascena Flower Oil, Tocopheryl Acetate.



Mit kell tudni a damaszkuszi rózsáról?


A Perzsiában őshonos damaszkuszi rózsa azon 8 ősi rózsafaj egyike, melyektől a ma létező összes rózsafajt eredeztetik. Sok történész úgy véli, hogy rózsavizet használtak már az ókori civilizációk, így Babilon is. A rózsa Aphrodité, a szerelem és a szépség istennőjének a szimbóluma, a virágok királynője.



A damaszkuszi rózsa illóolaj antioxidáns, sejtmegújító hatású, megfiatalítja az öregedő bőrt, csökkenti a már meglévő ráncokat, gátolja az újabbak kialakulását. Harmonizálja a bőrsejtek működését, és elősegíti azok regenerálását. 


Aromaterápiás hatása: érzelmileg harmonizál, fokozza a nemi vágyat, csökkenti az önbizalom hiányát, serkenti a jólét érzetét, ellazultság, optimizmus állapotát váltja ki


A legillatosabb rózsaként tartják számon, szirmaiból nyert illóolaja királynői helyet foglal el a szépségápolásban és az aromaterápiában.
A rózsa virágából vízgőz-desztillációval állítják elő az illóolajat, a desztilláció "mellékterméke" a rózsavíz, ami szintén kiváló minőségű termék.




Farmasi Dr. C Tuna rózsavizes, rózsaolajos termékcsalád:



Adatok
Cikkszám
1104181
Vélemények
Webáruház készítés