Farmasi EuroFresh Advanced Care 7 hatású fogkrém 112g

Farmasi EuroFresh Advanced Care 7 hatású fogkrém 112g

A Farmasi termékek 2023. május 1-től nem kaphatóak Magyarországon, így én is befejezetem a Farmasi tanácsadónői munkámat.

Nem rendelhető
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Farmasi EuroFresh Advanced Care 7 hatású fogkrém


Farmasi Laboratóriumban Továbbfejlesztett Összetétel Kifejezetten A Fehérebb Fogakért. A Kalcium Mélyen Tisztítja És Fehéríti, A Lime Kivonat Pedig Kímélően Fehéríti A Fogakat. A Zsálya És A Teafaolaj Segít A Lepedék És A Fogkő Lerakódásának Megakadályozásában. A Kamilla Kivonat Megszünteti A Fogak Érzékenységét, Az Ásványi Sók Gondoskodnak A Fogzománcról, A Menta Pedig Friss Leheletet Biztosit.


Az erős összetevőknek köszönhetően teljes körű gondoskodást nyújt. A természetes növényi kivonatoknak köszönhetően, mint a zsálya, narancs, kamilla és teafa, friss leheletet biztosít.


Segít a baktériumok elleni küzdelemben, védi a fogzománcot, véd a fogérzékenység ellen, megakadályozza a fogkőképződést. Nem tartalmaz parabént, triklozánt és glutént.


Farmasi EuroFresh Advanced Care 7 hatású fogkrém összetétel


Calcium Carbonate, Sorbitol, Aqua (Water), Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Xanthan Gum, Aroma, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Salvia Officinalis Leaf Extract, Citrus Aurantifolia Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mineral Salts, Menthol, Sodium Fluoride (<0.1%).
Adatok
Cikkszám
1113006
Vélemények
Webáruház készítés