Farmasi Deep Black szempillaspirál

Farmasi Deep Black szempillaspirál
Farmasi Deep Black szempillaspirál
Farmasi Deep Black szempillaspirál
Farmasi Deep Black szempillaspirál
Farmasi Deep Black szempillaspirál
Farmasi Deep Black szempillaspirál
Farmasi Deep Black szempillaspirál
Farmasi Deep Black szempillaspirál

A Farmasi termékek 2023. május 1-től nem kaphatóak Magyarországon, így én is befejezetem a Farmasi tanácsadónői munkámat.

Nem rendelhető
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek


Farmasi Deep Black szempillaspirál termékleírás


A szempillaspirál krémes összetétele és különleges keféje ultra dús pillákat eredményez. E-vitamin és B5 provitamin hidratálja, táplálja és segíti a pillákat, hogy egészségüket megőrizzék. Tökéletes, utolsó lépés a sminkelése során.


Farmasi Deep Black szempillaspirál használati utasítás


Használat Előtt Alaposan Rázza Fel. Alkalmazza Az Applikátort A Szem Körül.


Farmasi Deep Black szempillaspirál összetétel


Aqua (Water), Ci 9 (Iron Oxide), Isopropyl Titanium Triisostearate, Synthetic Wax, Acrylates / Octylacrylamide Copolymer, Adipic Acid/Diethylene Glycol/Glycerin Crosspolymer, Paraffin, Stearic Acid, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate Se, C18-36 Acid Triglyceride, Polypropylsilsesquioxane, Isododecane, Triethanolamine, D&C Balck 2 (Ci 7), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate ( Vitamin E), Panthenol, Magnesium Silicate, Triethoxycaprylylsilane, Hydroxyethylcellulose, Bht.



Farmasi Deep Black szempillaspirál videó






Farmasi Deep Black szempillaspirál vélemények




"A kedvenc szempillaspirálom! Az első szempillaspirál, amit teljes egészében elhasználtam. Minden nap ezt használom, több, mint 3 hónapig elég volt, nem száradt be, pont elég festéket vett fel a kefe. Egyébként is szép dús és hosszú szempilláim vannak és ez a spirál tökéletesen kiemeli, tovább dúsítja a pilláimat. Nem tudok róla rosszat mondani, egyszerűen imádom!"



"Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó véleménnyel leszek egy katalógusból rendelt termékről. Számomra azt hozta ez a spirál, amit ígért. Nem kenődik, és az eredmény valóban szép, dús szempillák."



"Nagyon szeretem! Nem pereg, nem mosódik sőt! Smiklemosoval is többször át kell törölnöm mire teljesen lejön. Ár érték arányban nagyon jó!"



"Nagyon szeretem ezt a spiralt. A Maybelline spiralonat elajandekoztam, a Rimmel lassan elfogy, igy beujitottam erre a spiralra. Es milyen jol tettem?! Olyat kerestem, ami inkabb dusito hatasu, mert a hosszaval eleve nincs bajom. Erre nagyon bevalt, nem csomos, szepen dusit. Nem pereg a nap vegere sem. Ennyi penzert nagyon jo spiral"



"Vegyes érzéseim vannak ezzel a szempillaspirállal kapcsolatban. Viszonylag hosszabb,ám ritkásabb szempillákkal rendelkezem, nagyon megörültem az első használatnál, hiszen gyönyörű pillákat tudtam ezzel csinálni. Másnap suliba indulás előtt a fiókban hagyva a régebbi szempillaspiráljaim használatba vettem ezt, szokásos öröm és boldogság, ám pár óra után jött a csalódás. Mivel nem igazán adott tartást a pilláimnak, azok úgymond "lelapultak" és egyáltalán nem maradtak a helyükön. Viszont ettől eltekintve nagyon szeretem, mivel valóban nem kerül a szemem alá, és nem kenődik. A lemosása könnyű, és nem kell agyon dörgölgetnem a szemem,hogy le tudjam szedni az össz szempillaspirált."



"Az első használat után, azt mondtam, hogy kidobom! Nah de jó, már megint egy rossz vétel! Aztán kezembe akad 2-3-adjára, és megszerettem. Pont annyi festéket visz fel, amennyit kell, nem csomósodik tőle a szempillám. Nem lesz a kedvenc spirálom, de megtartottam, és meg is szerettem. A kezdeti csalódás miatt 4 csillag!"




Adatok
Cikkszám
1301157
Vélemények
Webáruház készítés