Farmasi kontúr rúd, világos

Farmasi kontúr rúd, világos
Farmasi kontúr rúd, világos
Farmasi kontúr rúd, világos
Farmasi kontúr rúd, világos

A Farmasi termékek 2023. május 1-től nem kaphatóak Magyarországon, így én is befejezetem a Farmasi tanácsadónői munkámat.

Nem rendelhető
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
TermékleírásA Kontúrozás Sosem Volt Ennyire Egyszerű, Mint Ezzel A Korrektorral. Emelje Ki Arcvonalait, Rétegekben Is Felvihető, A Selymesen Lágy Textúra Tökéletes Eredményt Nyújt. Nagy Pigmenttartalommal Könnyen Felvihető, Kitölti A Finom Vonalakat, Ráncokat És Pórusokat, Így Sima Megjelenést Kölcsönöz A Bőrnek. Használja A Kontúr Rudat A Homlok Felső Részén, A Hajvonal Mentén, Az Orr Mindkét Oldalán, És Az Áll Alatt. A Fényesítő Rúddal Hangsúlyozza Ki Az Arccsont Alatti Részt, Az Ajak Felett, Az Orr És Homlok Középső Részét, Valamint Az Állkapocs Mentén.

Használati UtasítáHasználja A Fényesítőt Arccsonton, Orron, Ajkai Felett, Állán És Homlokán.

ÖsszetételOzokerite, Euphorbia Cerifera(Candelila) Wax, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba) Wax, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Palmitate , Myristyl Lactate, Synthetic Beeswax, Isostearyl Alcohol, Ricinus Communis (Castor)Seed Oil, Butyl Stearate, Ethylene/Va Copolymer, Paraffinum Liquidum, Mica, Talc, Phenoxyethanol, Lauroyl Lysine, Magnesium Silicate, Palmitoyl Tripeptide-3, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Bht. May Contain: Ci 1/Iron Oxide, Ci 2/Iron Oxide, Ci 9/ Iron Oxide, Ci 891/Titanium Dioxide.


Adatok
Cikkszám
1302425
Vélemények
Webáruház készítés