Farmasi NUTRIPLUS Multivitamin kapszula, 30 db

Farmasi NUTRIPLUS Multivitamin kapszula, 30 db

A Farmasi termékek 2023. május 1-től nem kaphatóak Magyarországon, így én is befejezetem a Farmasi tanácsadónői munkámat.

Nem rendelhető
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Farmasi NUTRIPLUS Multivitamin kapszula


Optimális körülmények között a változatos étrend elég kellene, hogy legyen ahhoz, hogy a szervezetünk hozzájusson az elegendő vitamin és ásványi anyag szükséglethez. Ez azonban nem olyan egyszerű. Az ideális napi bevitelt befolyásolja a fizikai aktivitás, a környezet, az egészségi állapot, betegségek, bizonyos gyógyszerek szedése, életkor és egyéb tényezők. Ez azt jelenti, hogy még a kiegyensúlyozott étrend esetén sem könnyű bevinni az egészségünk fenntartásához szükséges napi vitamin- és ásványi adagot.


Farmasi NUTRIPLUS Multivitamin kapszula összetevői


napraforgóolaj (finomítva), kalcium-karbonát, hal-zselatin (kapszula), magnézium-oxid, L-aszkorbinsav, repce-, pálma- és kókuszdióolaj, vas-fumarát, emulgeáló szerek: mono- és diglicerid-zsírsavak (E4), szója lecitin; D-alfa-tokoferol, víz, nikotinamid, cink-oxid, kalcium-D-pantotenát, mangán-szulfát, cianokobalamin, piridoxin-hidroklorid, tiamin-mononitrát, retinil-palmitát, riboflavin, vas-oxid, réz-oxid, folsav, kolekalciferol, króm-klorid, jodát , nátrium-szelenit, D-biotin.


Farmasi NUTRIPLUS Multivitamin kapszula alkalmazása


11 éves kortól ajánlott. Napi 1 db kapszula bevitele hozzájárul, mint táplálék kiegészítő szervezetünk normális működéséhez.



Farmasi NUTRIPLUS Multivitamin kapszula ára



  • Katalógus ár: 5.119 Ft

  • Törzsvásárlói ár: 3.938 Ft – Törzsvásárló regisztráció menetét a lapon lejjebb görgetve megtalálod


*A megadott árak 2020. május 31-ig érvényesek, hónapról hónapra változhatnak. 909" target="_blank" rel="noopener">Farmasi NUTRIPLUS Multivitamin aktuális árát ide kattintva találod.


Figyelmeztetés


A táplálékkiegészítő szedésének megkezdése előtt konzultálj kezelőorvosoddal!


Adatok
Cikkszám
9700549
Vélemények
Webáruház készítés