Farmasi fehérítő fogkrém

Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!

Mit érdemes tudi a fehérítő fogkrémekről?

A fogfehérítő fogkrémek általában speciális összetevőkkel rendelkeznek, amelyek segítenek eltávolítani a fogakon található foltokat és elszíneződéseket, így világosabbá teszik a fogakat.

A fogfehérítő fogkrémekben található összetevők között gyakran megtalálható a hidrogén-peroxid, amely fehérítő hatással bír. Azonban a fogkrémekben található hidrogén-peroxid koncentrációja általában alacsonyabb, mint a fogorvosi kezeléseknél használt hidrogén-peroxid koncentrációja, így a hatásuk is enyhébb.

Ezen kívül a fogfehérítő fogkrémek általában tartalmaznak polírozó anyagokat és enzimeket, amelyek eltávolítják a fogakon található plakkot és fogkőlerakódásokat, valamint frissítő ízeket és szájápoló hatóanyagokat, amelyek segítenek megőrizni a száj egészségét és frissességét.

Fontos megjegyezni, hogy a fogfehérítő fogkrémek hatékonysága változó lehet, és az eredmények az egyéni fogápolási szokásokon, az elszíneződések súlyosságán és a krém rendszeres használatán múlnak. Továbbá, ha a fogak elszíneződése súlyos, akkor érdemes fogorvoshoz fordulni, hogy további kezelési lehetőségeket ajánljanak.

A Farmasi cég 2023. május 1-ével megszüntette a magyarországi tevékenységét! A Farmasi termékek többé már nem kaphatóak Magyarországon!

Webáruház készítés