primer jelentése

A primer feltölti a szabad szemmel nem látható pórusokat, kisimítja, selymes tapintásúvá varázsolja a bőrt, így készíti elő az arcbőrt a tökéletes alapozáshoz. A primer használatával ráadásul sokkal kevesebb alapozóra lesz szükséged. 

  • Az alapozó és a primer között lényeges különbség van, bár sokan hajlamosak őket egy kalap alá venni. A primert az alapozó előtt kell feltenni a tökéletes arctisztítás és hidratálás után. A hidratálókrémek lágyítják a bőrt, a primer pedig előkészíti: így biztosítanak tökéletes alapot a további rétegeknek.
  • Többféle textúrában kapható: van krém-, gél- és púderváltozat is.
  • A primerek általában szilikontartalmúak, ezért a szemkörnyéki ráncocskákat is képesek feltölteni, persze csak átmenetileg, amíg a sminket viseled.
  • A szilikonos báziskrémet egyenletesen oszlasd el az arcodon. Egyből érezni fogod, hogy a bőrödnek selymes, lágy érzetet ad, ezért az alapozót is sokkal könnyebb eldolgozni a primerrel előkészített bőrön.
  • A sminket úgy teszi tartósabbá, hogy kitölti az apróbb mélyedéseket, amikbe amúgy összeállna a smink. Tapasztalni fogod, hogy kevésbé fog a sminked lekopni, mint primer nélkül.

Forrás: life.hu

A Farmasi cég 2023. május 1-ével megszüntette a magyarországi tevékenységét! A Farmasi termékek többé már nem kaphatóak Magyarországon!

Webáruház készítés