száraz hajra olaj

Nem sokan ismerik, pedig a szárazolaj egy sokrétűen felhasználható szépségtermék, ami nem hiányozhat egy újdonságokra nyitott, modern nő kelléktárából.

De mi a száraz olaj, mire való és miért érdemes használni? 

A szárazolaj egy úgynevezett multifunkciós termék, ami természetes összetevőkből készül, szilikonmentes, ásványi olaj mentes, így a bőröd és a hajad is imádni fogja. 

Testápolás száraz olajjal 

Egy ilyen könnyű olaj gyorsan beszívódik, nem hagy foltot és kevés kell belőle ahhoz, hogy szép puha és hidratált legyen a bőrünk. Az értékes növényi olajok táplálnak, hidratálnak, de még a bőrproblémáinkat is kezelhetjük vele: a terhességi csíkoknak például kifejezetten jót tesz egy szárazolajas ápolás. 

Arcápolás száraz olajjal

Télen a fűtéstől, nyáron a nap és a szél által kiszárított arcbőrre is nagyon jó hatással van, használhatjuk magában, de kenhetjük akár az éjszakai krémünk alá is. A finom ráncokat feltölti, a vízhiányos foltokat hidratálja és csodás ragyogást ad az arcnak. 

Hajápolás száraz olajjal

A hajvégápoló olajokhoz hasonlóan a szárazolaj is remekül használható a töredezett, elvékonyodott hajvégek ápolására. Az összetevőknek köszönhetően könnyű, gyorsan beszívja a haj és ha nem kenünk belőle a fejbőrünkre, biztosak lehetünk benne, hogy nem fogja lelapítani és elnehezíteni a frizuránk. Csak egy keveset nyomjunk a tenyerünkbe és simítsuk át a hajvégeket, ettől a hajunk selymes fényűvé és könnyen kifésülhetővé válik. 

Ha több ápolásra van szükség, pakolásként is használhatjuk a szárazolajat: hajmosás előtt masszírozzuk a hajunkba, majd 10 perc után öblítsük le. 

A fentiekből látszik, hogy egy sok mindenre használható termékről van szó, ami különösen utazásnál jöhet jól, hiszen a hajápoló, testápoló, olaj, sarokápoló, kézkrém tubus halom helyett elég csak egy szép flakon szárazolajat bedobni a táskánkba és már meg is vagyunk a csomagolással. A tápláló hatású olajoktól és növényi összetevőktől a bőr puha, kisimult és gyönyörű, a haj lágy és csillogó lesz.

Forrás: https://beautysecrets.blog.hu/2019/03/13/a_csodakence_ami_mindenre_jo_a_szarazolaj

Webáruház készítés