Dr C Tuna fehérítő krém használata

Májfolt eltüntetése, pigmentfolt eltávolítás, arcfehérítés

A pigmentfoltok majdnem minden nő életét megkeserítik. Egyenetlen bőrtónus, májfoltok, öregségi pigmentfoltok és akne utáni foltok.

Az egyenetlen bőrtónust és a pigmentfoltokat több tényező okozza. Ilyenek például a genetikai faktoron kívül a gyakori, intenzív napozás, melyre a bőrsejtek fokozott melanin termelődéssel reagálnak. A pigmentfoltok kialakulásának hátterében állhat még hormonális változás vagy valamilyen gyógyszer szedése is.

Farmasi White+ Correct termékcsalád megújúlt, mostantól Dr. C. Tuna Lumi Radiance néven találod

Tovább az új Lumi Radiance termékcsaládra>>>

A Farmasi Dr. C. Tuna Lumi Radiance innovatív termékcsalád a fehérliliomot használja a bőr ragyogása és egyenletessége érdekében. Az algakivonat a melanin szintézisét csökkenti, gátolja a sejtek közötti kölcsönhatást, csökkenti a melanin szintjét.

1. lépés: Dr. C. Tuna Lumi Radiance fehérítő hatású tisztító zselé

A fehérítő hatású tisztító arczselé papaya enzimet is tartalmaz, amely fokozza a bőr természetes tisztulási folyamatát. Természetes kondícionáló tulajdonságokkal rendelkezik., amelyek segítenek a bőr hidratálásában.

Használata: A zseléből tégy kis mennyiséget a tenyeredbe majd vízzel összekeverve ujjbegyeid segítségével masszírozd a nedves arcbőrödbe, majd öblítsd le. Szembe ne kerüljön!

2. lépés: Dr. C. Tuna Lumi Radiance fehérítő arctonik

A fehérítő arctonik a bőrápolás második lépéseként alkalmazható, előkészíti az arcbőrt a további gondoskodásra. Az arctonik frissíti, hidratálja, tonizálja a bőrt. Könnyű összetétele nyugtatja az arcbőrt és ragyogóvá varázsolja.

Medvebogyó kivnatot tartalmaz, mely botanikus bőrfehérítő, segít élénkíteni és világosítani az arcszínt.

Használata: Vattakorong segítségével gyengéden töröld át az arcod.

3. Lépés: Dr. C. Tuna Lumi Radiance fehérítő korrektor pigmentfoltokra

A fehérítő korrektor pigmentfoltokra segít csökkenteni a sötét pigmentfoltokat és rendszeres használatával kiegyenlíti az egyenetlen bőrtónusokat. Gyors felszívódású és kellően hidratálja a bőrt. Az alga és liliom kivonattal dúsított összetétele segít megakadályozni az egyenetlen bőrtónusok és pigmentfoltok kialakulását.

További összetevők:

Papaya kivonatok: segíthet a nap káros sugárzásának hatására megjelenő hiperpigentációban, világosítja az arcbőrt és segít helyreállítani a természetes arcszínt

Medvebogyó kivonat: botanikus bőrfehérítő, segít élénkíteni és világosítani az arcszínt.

Használata: A megtisztított arcbőrre körkörös mozdulatokkal vigyél fel 2-3 cseppet. Használata minden reggel ajánlott. A legjobb eredmény érdekében a korrektor felvitele előtt alkalmazza az SPF fényvédő faktorral ellátott Fehérítő arckrémet.

4. Lépés: Dr. C. Tuna Lumi Radiance fehérítő arckrém SPF 22-vel

Segít védelmet nyújtani a káros UV-sugárzástól, kiegyenlíti a az egyenetlen bőrtónusokat ragyogó arcbőrt eredményezve. Rendszeres használata energiával tölti fel a bőrt, könnyű szerkezetének köszönhetően gyorsan felszívódik. Az alga, liliom kivonattal és multivitaminokkal dúsított összetétel segít megújítani a bőr minőségét és hibátlan megjelenést garantál. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően erős antioxidáns hatással bír, segít megvédeni a bőrt az erős környezeti hatásoktól.

Használata: Körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd az arcbőrödbe. Alkalmazd naponta kétszer.

5. Lépés: Dr. C. Tuna Lumi Radiance fehérítő szemránckrém

Alga és liliom kivonattal dúsított szemránc balzsam sima és ragyogó hatást eredményez. Segít csökkenteni az apró ráncokat, táskákat és pigmentfoltokat különleges gondoskodást nyújtva a szemnek.

Használata: Ujjbegyeid segítségével gyengéden masszírozd a balzsamot a szemkörnyékre. Használhatod önmagában vagy az alapozó felvitele előtt. A legjobb eredmény elérése érdekében alkalmazd naponta kétszer, reggel és este. Szembe ne kerüljön!

A Farmasi cég 2023. május 1-ével megszüntette a magyarországi tevékenységét! A Farmasi termékek többé már nem kaphatóak Magyarországon!

Webáruház készítés