Farmasi átverés

Én kb. 3 éve kezdtem foglalkozni a Farmasival és örülök neki, hogy belevágtam. Nem tudom milyen átverésre gondoltál, mikor rákerestél erre a neten.

Vannak működési feltételek, meg előírások, amiket teljesíteni kell ahhoz, hogy jogosult legyek a jutalékra. Ennek egyértelmű szabályai vannak. Ezeken van, hogy változtat a cég, és onnantól új szabályok vonatloznak mindenkire. A változtatás persze nem mindig tetszik mindenkinek. Volt, olyan változás, ami engem is zavart, hogy régen jobb volt, de ettől függetlenül minden hónapban pénzt keresek a Farmasival, amit mindig el is utaltak eddig nekem. Gyakran kapok ajándék termékeket, nem győzöm én is tovább osztogatni a barátoknak, családnak.

Amit a Farmasi kínál számomra az egy kellemes mellékkereseti lehetőség. Értek a weboldalkészítéshez és az online marketinghez. Ezt a tudásomat használom fel és csak online dolgozom. Nem sok erőfeszítéssel havonta keresek vele 40.000-70.000 Ft, remélem hogy idővel ez a szám fog növekedeni. :) Vannak, akik ennél jóval többet keresnek, meg külföldi utazásokra járnak a Farmasival, viszont ők sokkal többet is dolgoznak és főként hagyományos módszerekkel.

A Farmasi egy kereskedelmi vállalkozás, azután kaphatsz jutalékot, hogy mennyi termékforgalmat hozol a cégnek saját magad és munkatársaidon keresztül. Ha keveset, akkor kevés a jutalékod, ha sokat, akkor sok. Szerintem ebben nincs átverés. Max. az lehet az átverés, ha valaki azt ígérte, hogy könnyedén jó sok pénzt fogsz keresni...

Ha szeretnél többet megtudni a Farmasi munkáról, akkor kattints ide>>>

 

A Farmasi cég 2023. május 1-ével megszüntette a magyarországi tevékenységét! A Farmasi termékek többé már nem kaphatóak Magyarországon!

Webáruház készítés