farmasi paprika chili balzsam használata

DR. C. TUNA MASSZÁZS ZSELÉ PAPRIKÁVAL ÉS CHILIVEL terméktapasztalatot és használati javaslat egy kozmetikus hölgytől.

"Sziasztok!

Szóval professzionális VS nem professzionális ????
Mint említettem kozmetikus lévén sok krémmel eszközzel találkoztam. Professzionális használatban több terméket fel lehet sorolni általánosságban amit testkezelésre használunk solanie Gigi Stella yamuna ezekben mind fahéj a legfőbb hatóanyag(kevésbé erős hatásúak).Ezek fokozzák a vérbőséget. Viszont a Yamunának van paprika olaja ami hasonló a farmasi paprika chili krémhez de MÉG SE!! Az nem mozgat így át nem igazán pirosodik ki a bőr valamint tovább kell hagyni hogy hasson is. A FARMASI paprika-chili balzsam szerintem kiváló. Saját bőrömön éreztem hogy hatásos. (Kozmetikus létemre nagyon hitetlen vagyok sok dologgal szembe ameddig ki nem próbálom magamon és csak ez után alkotok véleményt) Rendszeresen fogom használni és fejlődési fotókat fogok készíteni.
Emellett hogy hatásosabb legyen tényleg jó ha fóliázzátok a kezelt felületet. Zsírégető hatása is van mivel vérbőséget fokoz de ehhez több kell minta a fólia. Aki erre használná az a bekent felületet jól (erősen amennyire lehet) masszírozza át bő 10-15 percig majd kicsit krémezzen rá és mehet a fólia 30-40percig. Remélem segítségetekre voltam. Ha bármiben kérdés van nyugodtan kérdezzetek!"

Forrás: https://www.facebook.com/farmasinaturkozmetikumok/photos/dr-c-tuna-massz%C3%A1zs-zsel%C3%A9-paprik%C3%A1val-%C3%A9s-chilivel-500mlterm%C3%A9ktapasztalatot-kaptunk/967711976773191/

A Farmasi cég 2023. május 1-ével megszüntette a magyarországi tevékenységét! A Farmasi termékek többé már nem kaphatóak Magyarországon!

Webáruház készítés