természetes szemöldök

Ideális szemöldök

A szemöldök ideális formáját az arcformánk határozza meg, célszerű az arcformánknak megfelelő szemöldököt formáznunk magunknak.

Szemöldök ovális archoz

Az ovális arcforma a az áll irányában kecsesen ívelt, a homlok kissé szélesebb. Ez az ideálisnak tartott arcforma. A szemöldök kialakításánál az a célunk, hogy megtartsuk az arc ideális formáját. Ehhez egy lágy vonalú, kevésbé ívelt szemöldök az ideális.

Szemöldök hosszúkás archoz

A hosszúkás arcformánál az arc egyenesen halad az áll irányában. A homlok és az áll távolsága nagyobb. Az állkapocs kiséé hagsúlyosabb. A hosszúkás arcformánál a cél az arc hosszának optikai csökkentése. Ehhez az arctípushoz egy lapos, kevéssé ívelt arcforma az ideális.

Szemöldök kerek archoz

A kerek arc esetében az arc szélessége gyakran megegyezik az arc hosszával. Az arc az arccsontnál a legszélesebb. A kerek arcformánál a cél az arc nyújtása. A kerek arc magas, ívelt szemöldökkel nyújtható meg.

Szemöldök szögletes arcformához

A homlok, az arccsont és az állkapocs azonos szélességű. Az állkapocs csontos és szögletes. Cél az erős állkapocs lágyítása, kiegyensúlyozása. A szemöldökkel tompítsuk az arc szögletességét.

Szemöldök szív alakú archoz

A szív alakú arc esetébenaz arc jelentősen elkeskenedik az áll irányában. A homlok a hangsúlyos, az áll többnyire hegyes. A szemöldök kialakításánál a cél az erős hegyes áll, és a kiemelkedő homlok lágyítása.

Szemöldök gyémánt alakú archoz

A gyémánt alakú arc határozott és csontos. Az arc legszélesebb pontja a halánték körül található. A szemöldök kialakításánál a cél az arc szögletességénel lágyítása. Ezt lágyan ívelt, hosszú, nem szögletes szemöldökkel tudjk elérni.

Ideális szemöldök

Kép forrása: https://szepseged.hu/itt-a-valasz-milyen-szemoldok-forma-illik-az-arctipusodhoz/

Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!

A Farmasi cég 2023. május 1-ével megszüntette a magyarországi tevékenységét! A Farmasi termékek többé már nem kaphatóak Magyarországon!

Webáruház készítés