Zinzino egészség protokol

Zinzio egészség protokol-Fejtsd meg a kiegyensúlyozott élet titkát

 

A testmozgás vagy a helyes táplálkozás ma már nem elég!

Mindennapos kihívást jelent, hogy időt szánjunk edzettségünk fenntartására, mindamellett ma az ételeinkben sok a cukor, kevés a rost, és hiányoznak belőlük a legfontosabb tápanyagok.

Sejtjeink nem megfelelő működése megnehezíti a tápanyagok felszívódását és a salakanyagok kiürítését.

A valódi változás sejtjeinkben, illetve a bél- és immunrendszerünkben kezdődik. Teszten alapuló, tudományosan igazolt egészségmegőrző Zinzino terméke belülről, sejt szinten segítik kiegyensúlyozni, helyreállítani és támogatni a szervezetedet.

 

A Zinzino termékek együtt hatnak, hogy a szervezeted egyensúlyba kerüljön

A Zinzino Health Protocol minden terméke úgy lett megtervezve, hogy gyengéden egyensúlyba hozza, helyreállítsa és támogassa a sejtjeit, illetve a bél- és immunrendszerét. BalanceOil termékcsaládunk beállítja szervezetében az omega zsírsavak helyes arányát. A ZinoBiotic+ emésztőrendszere egészségét támogató élelmirost-keverék. A sok összetevős immunerősítő étrendkiegészítőnk, az Xtend+ pedig az immunrendszerét támogatja.

 

Végezd el a BalanceTest-et! Indulj el az egészség útján!

A tudományos alapú, önállóan elvégezhető Zinzino vérteszt megmutatja szervezeted omega-6:3 egyensúlyát. A szárított vércseppmintát egy Zinzino által felkért független laboratórium elemzi anonim módon.

Az első tesztet a BalanceOil+ termékek használatának megkezdése előtt, a másodikat pedig 120 nappal később kell elvégezni, hogy a javulás nyomon követhető legyen. Zsírsavprofilod részletes
értékei alapján olyan személyre szabott táplálkozási terv készíthető, amely szervezeted omega-6:3 arányát figyelembe véve az egyedi igényeidet elégíti ki.

• 11 különböző zsírsavat mér a véredben
• Kimutatja, hogy áll szervezeted omega-6:3 egyensúlya
• Kimutatja, milyen a sejtfalad átjárhatóságát

 

Webáruház készítés