Farmasi CC krém vélemények

Farmasi CC krém vélemények a kremmania.hu-ról:

Ez a CC krém nagyon jó! Szép, természetes színe van, nekem világos van belőle. Ajánlom

Egészen régóta használom már, ami nálam nagy szó, mert pár hónap után mindenre allergiás lesz a bőröm. Az Aromax tápláló olajából teszek hozzá egy cseppet, mert önmagában nekem túl száraz és így tökéletes! Fed úgy, mint egy alapozó, viszont nagyon szép, természetes tőle a bőr! Kipróbálását csak ajánlani tudom!

Mivel az alapozó mindennapos használatától idegenkedtem, ezért CC, vagy BB krémet kerestem. Olvasgattam fórumokat, hogy milyet válasszak, aztán a kozmetikusom tanácsára, illetve az itteni vélemények alapján – vegyes érzelmekkel ugyan, de - emellett döntöttem.
Rendkívül kellemes csalódás! Felkenés után szép, egyenletes bőrtextúrát biztosít egész napra. Nincs különösebb bőrhibám, így én teljes mértékben meg vagyok elégedve a fedésével. Kinyomva elég folyékony, olajos állagú, de felkenve nem fénylik, mattosan szárad, ennek ellenére nincs az az érzésem, hogy lezárja az arcbőrömet és nem ül bele a ráncokba. Elég belőle egész keveset eldolgoznom, és máris elérem a kívánt hatást! (A mennyiséggel tényleg csínján kell bánni, de ha többet sikerül belőle kinyomni, azért azt is szépen el lehet dolgozni, csak az több időbe is telik.) Felkenést követően rövid ideig van egy kellemes kis púderillata, de aztán ez hamar el is illan.
Korábban a Garnier BB krémjét használtam, ez egy álom ahhoz képest!
Szerintem, ár-érték arányban is nagyon kedvező választás. Szerintem, tud annyit, mint egy jó minőségű alapozó! Talán a színválasztéka lehetne kicsit gazdagabb. Én a „light to medium” árnyalatot használom, ami kicsit talán lehetne sötétebb a normál bőrszínemen, de még ebben se vagyok biztos, annyira meg vagyok elégedve az eredménnyel. :)
Egyértelműen „szeretem” kategória!

Szerintem vetekszik a legjobb vagy legdrágább alapozókkal. És csak CC krém. Gyönyörű fedés tartós szuper.

Ugyanaz, mint a BB krém : nagyon szárít, hámlik tőle a bőröm, nem szeretem

Hosszú évek után megtaláltam a számomra tökéletes CC krémet, ami nem szárít, nem irritál, fed, hidratál, nem ül bele a ráncaimba és a helyén marad!
Nekem tökéletesen bevált, csak ajánlani tudom!

Mintákat kaptam ebből a CC krémből. Nekem nagyon tetszett, a fedése elé jó, az állaga krémes, a bőrömet nem szárította, nem irritálta! egész nap kitartott, mégis könnyed és a bőröm tudott tőle lélegezni. Fogok belőle vásárolni-pozítív csalódás, nem vártam alapozó hatást egy CC krémtől. Hétköznapokra természetes és tökéletes. Szépen lehetett rá felvinni a bronzosítót is.

Még nem sokszor használtam de eddig jónak tűnik. A világosabb árnyalata pont jó az arcszínemhez. Pont annyira fed amennyire kell. Az itteni vélemények miatt vettem meg. Az ára kicsit húzós.

Mintát kaptam a sötétebbik változatból. Nagyon jó az állaga, szépen fed, de nem alapozó hatású! Imádnám, de utálom, hogy csak rendelni lehet :)

Első cc kremem, nem akartam alapozót használni. Kicsit (nagyon) féltem tőle, hogy majd ragyákat csinál, mint régebben szinte az összes alapozóm.
1. nagyon korrekt összetevők, 2-3x drágább termékeknek sincs általában ilyen jó. Plussz szeretés a fenyvedelme miatt, így azt is megspórolom
2. Az ára 2500 körül van, ami elég olcsó. Fél év alatt fogyott el az első tubus, nagyjából minden napos használat mellett.
3. Illata kellemes, nem zavaróan erős és nem mű, olyan kicsit parfümös de semleges
4. Az állaga könnyű, olajos kicsit, de nem ragad, bár a púder jot tesz neki plusszban. Egy napig úgy-ahogy bírja az arcon. Száraz részeken csúnya (de azon szinte minden az, nem?).
Összességében ennyi pénzért szerintem bőven tulteljesit, nem is tervezek mást használni mostanában.

Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!

A Farmasi cég 2023. május 1-ével megszüntette a magyarországi tevékenységét! A Farmasi termékek többé már nem kaphatóak Magyarországon!

Webáruház készítés