rózsaolaj jótékony hatása

A rózsaolaj jótékony hatása:

HIDRATÁLÓ:

A rózsa nagy mennyiségű vízmolekula megkötésére képes, ezáltal a kiszáradt, szomjazó bőrrel csodákat tesz. A szépségápolás területén pont ez a tulajdonsága mutatkozik a legértékesebbnek, mivel ebből következik sok más pozitívum is.

TONIZÁLÓ: 

Egy alapos arctisztítás után vagy csak úgy napközben szükség lehet a bőr ph értékének helyreállítására és elkélhet némi felfrissítés. A rózsaolaj alapú termékek kiválóak erre, de a rózsavíz önmagában is kiemelkedő e téren. 

GYULLADÁSCSÖKKENTŐ:

A rózsaolaj közel 230 vegyülete között több is akad, mely csillapítja a gyulladásokat. Egyesek a gyulladások ilyen olyan okait győzik le, mások serkentik a keringést, ezáltal "hűtve" az érintett területeket. A rózsaolaj gyulladáscsökkentésre külsőleg és belsőleg is alkalmas, de emberi fogyasztásra csak olyan illóolajat válasszunk, mely ellenőrzött körülmények között, vízgőzdesztillálással jött létre.

ANTI-AGEING:

A rózsa az öregedésgátló alapanyagok között kiemelkedő, de a már érett bőr fiatalításában is bőven helytáll. Serkenti a kollagén termelődését, mint említettem erősen hidratál, így feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt, mely ellenállóvá válik a mimikai ráncokkal szemben is.

SERKENTI A VÉRKERINGÉST: 

Külsőleg alkalmazva mikrokeringést serkentő hatása sok pozitívumot hoz magával. Tisztább, egészségesebb, ragyogóbb bőrt eredményez, melynek öntisztulása maximálisan rendben van.

REGENERÁLÓ:

Ezen hatását szervezetünk, testünk minden apró részén képes kifejteni. A betegségek, sérülések esetén gyorsan érzékelhető pozitívumokkal bíró rózsaolaj bőrünket, hajunkat, körmeinket, belső szerveinket "javítja", de még idegi és hangulati problémákra is gyógyírt jelenthet.

HANGULATJAVÍTÓ:

A rózsaolaj egyik legfontosabb aromaterápiás hatása a boldogságérzet, eufória, magabiztosság elősegítése, mely a dopamintermelődés serkentésére vezethető vissza. Ehhez kapcsolódik a rózsa vágykeltő hatása is, ami miatt már nagyon nagyon régóta a szerelem, a csábítás szimbóluma.

Forrás:bulgarianrose.hu

Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!

A Farmasi cég 2023. május 1-ével megszüntette a magyarországi tevékenységét! A Farmasi termékek többé már nem kaphatóak Magyarországon!

Webáruház készítés